KAYTAZDERE’DE ÇEVRE TEMALI SERGİ

Kaytazdere Belediyesi Saralkent Sahilinde Mavi Bayrak Etkinlikleri kapsamında Subaşı’nda yaşayan amatör fotoğrafçılar Mustafa Tunalı, Uğur Fidan, Erdem Kara ve Burak Şenkarabacak’ın çektiği fotoğraflardan oluşan 30 fotoğraflık “Renklerimiz Solmasın…” adlı karma fotoğraf sergisi açıldı.

Fotoğraf serisinin açılışını Kaytazdere Belediye Başkanı  Ali Kangal fotoğraf sanatçıları ile birlikte yaptı. Sergi açılışına Belediye Başkanı Ali Kangal ile birlikte, İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Tunalı, Subaşı Kent Konseyi Başkanı Zeki Gürsu, Yalova Musiki Cemiyeti Başkanı Faruk Ömer Öskan, Tema Vakfı İl Temsilcisi Faruk Tezcan, sanatseverler ve belediye personeli katıldı.

Doğa, çiçek ve çocuk fotoğraflarının ön plana çıktığı sergide davetliler sergilenen fotoğrafları ilgiyle inceleyerek fotoğraf sanatçılarından bilgiler aldı.

Daha sonra Kaytazdere Belediyesi tarafından davetlilere kokteyl verildi.