KAYTAZDERE'DE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI FENER ALAYI DÜZENLENDİ.

Kaytazdere’de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında, Cumhuriyet yürüyüşü ve fener alayı gerçekleştirildi.

Kaytazdere Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet yürüyüşü ve fener alayı etkinliği Haşim Tan Alanı’ndan başlayarak Kaytazdere sahilde havai fişek gösterisi ile son buldu.

Yürüyüş öncesi konuşmasını gerçekleştiren Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, 15 Temmuz olaylarına değinerek, “15 Temmuzda ülkemiz bir kalkışmayla karşı karşıya kaldı. Kimsenin aklının ucundan geçmeyen bir darbe girişimi yaşandı. Halkımız ve ordumuzun büyük bir bölümü bu darbe girişimini önledi. Bu kalkışma sırasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.

Etkinlik boyunca marşlar eşliğinde ellerinde fenerlerle renkli görüntüler oluşturan vatandaşlar, etkinlik sonunda gerçekleştirilen havai fişek gösterisiyle keyifli dakikalar yaşadı.