Belediye Başkanımızın 19 Mayıs Mesajı

Sayın Başkanımız Ali Kangal'ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı.

19 Mayıs 1919; Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün Samsun’dan başlatıp tüm Anadolu’ya dalga dalga yaydığı inanç ve kararlılıkla başlayan Milli Mücadele'nin, insanımızın el ele vererek kuracağı aydınlık geleceğin başlangıcının tarih sayfalarına yazıldığı gündür.
Sevgili gençler, sizler aydınlık geleceğe uzattığımız ellerimizsiniz. Gelecek sizlerin aklı, fikri ve ilerici idealleri ile şekillenecek, sizlerin alacakları iyi eğitim, bilimle, kültürle, sanatla, sporla zenginleşmiş bir yaşam, mutlaka sahip olunmuş bir meslek, ülkemizi daha güzel yarınlara taşıyacak çok önemli unsurlardır.
Bu duygu ve düşüncelerle öncelikle bugünün ve geleceğin gerçek sahipleri gençlerimizin ve halkımızın bayramını kutluyor, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere tüm gazilerimizi ve şehitlerimizi minnetle anıyorum.

Ali Kangal
Kaytazdere Belediye Başkanı