Belediye Başkanımız Sayın Ali Kangal' ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

30 Ağustos 1922 tarihi, Türk Ulusunun Mustafa Kemal önderliğinde verdiği bağımsızlık mücadelesinin, tarihte eşine az rastlanır bir kahramanlık destanıdır.

Ulusumuzun, Malazgirt Meydan Muharebesi’nden Çanakkale ve Kurtuluş Savaşları’na kadar en zor koşullar içinde bile bağımsızlığını korumuş olması, birliğimizin, geleceğimizin ve gücümüzün güvencesidir. Türk ulusunun ordusuyla tek bir yürek ve yumruk halinde birleşerek gösterdiği cesaret, kahramanlık ve vatan sevgisi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yükselişindeki en sağlam yapı taşlarından biridir.

Ulus olarak ortak hedefimiz, Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerine, ilkelerine sonsuza kadar sahip çıkarak çağdaş, laik ve demokratik Cumhuriyeti her zaman korumaktır. Ulu Önderin ilke ve devrimleri yolumuzu her zaman aydınlatacak, bizlere güç verecektir.

30 Ağustos Zafer Bayramımızı, son günlerde ülkemizde yaşanan terör olayları nedeniyle buruk bir coşku ve umutla kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyorum. Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Sevgi ve Saygılarımla…

Ali KANGAL

Kaytazdere Belediye Başkanı