AHŞAP YAKMA RESİM SERGİSİ AÇILDI.

Kaytazdere Belediyesi Kültür-Sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen Aladdin Yıldırım Köksal’ın Yakma Resim sergisi 21 Eylül Çarşamba günü saat 14:00’ te Yalova Kent Müzesinde ziyarete açıldı.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Chp İl Başkanı Özcan Özel, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Yakma Resim sergisi sahibi Aladdin Yıldırım Köksal açılış kurdelesini kesti. Açılışın ardından Vefa Salman, Özcan Özel ve konuklar sergiyi gezdi.  Daha sonra sergiye Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya ve Taşköprü Belediye Başkanı Nedret Gülen ziyarette bulundular.

Yakma resim sergisi ziyaretçilerin oldukça dikkatini çekti. Sergi 21-26 Eylül arası ziyarete açık olacaktır.