5 HAZİRAN ÇEVRE GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI

KAYTAZDERE’ DE ÇEVRE GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI

5 Haziran 2017 Pazartesi günü Kaytazdere Belediyesi tarafından Mavi Bayraklı Saralkent Halk Plajında 5 Haziran Çevre Günü etkinlikleri yapıldı.

Belediye Başkanı Ali Kangal ve eşi Nuray Kangal’ ında katıldığı çevre etkinlilerinde, Belediye Personeli, vatandaşlar ve öğrenciler yer aldı.

Beldedeki Piyalepaşa İlk ve Ortaokulu ile Kaytazdere Tetaş Tekstil İlk ve Ortaokulundan 70 öğrencinin katıldığı etkinliklerde, Mavi Bayrak temsilcileri tarafından Mavi Bayraklı Plajda uyulması gereken kurallar ile geri dönüşüm hakkına bilgilendirme yapıldı. Daha sonra  öğrencilere çevre temizliği farkındalığı kazandırmak amacıya piajda atık toplama etkinliği ve  mavi bayrak ve çevre konulu resim yapma etkinliği düzenlendi.

Program sonunda öğrencilere ikram yapılarak uçurma hediye edildi.

Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal; Çevre temizliğine ve çevrenin korunmasına  çok önem verdiklerini, çocuklarda çevre bilincinin oluşması için bu tür etkinlikleri yapmaya devam edeceklerini ve Mavi Bayraklı Saralkent Halk Plajına herkesin sahip çıkması gerektiğini belirterek çevre etkinliklerine katılanlara teşekkür etti.